29 Kasım 2010 Pazartesi

Elazığspor Analiz

Elazığspor’un kadrosuna göz attığımızda geçen yıl ilk yarının sonuna doğru Elazığsor’da göreve başlayan teknik direktörümüz Şaban Yıldırım döneminden Ali Ölmez, Arif Şahin, Deniz Pıtır, Fatih Orhan, Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu, Levent Taşkın, Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Muammer Sürmeli, Murat Gündoğan, Onur Güney, Turan Ekici, Ulaş Meyan, Ümit Teke olmak üzere 13 futbolcunun kadroda yer aldığını görüyoruz.

Sezon sonunda teknik direktör değişikliğine giden Elazığspor’da Şaban Yıldırım’ın yerine göreve başlayan Osman Özköylü’nün getirilmesiyle geçen seneki kadroda büyük ölçüde revizyona gidildiğini görüyoruz.

Elazığsor’un bu hafta oynamış olduğu Kocaelispor kadrosuna baktığımızda Şaban Yıldırım döneminden Levent Taşkın, Arif Şahin, Onur Güney, Murat Gündoğan olmak üzere 4 futbolcunun ilk 11’de, Ali Ölmez ve Muammer Sürmeli olmak üzere de 2 futbolcunun yedekler arasında yer aldığını görüyoruz. Ümit Teke ise sakatlığı sürdüğü için kadroda yer almamış.

Elazığspor’un kadrosunda daha önce Sakaryaspor forması da giyen eksi futbolcularımızdan Arif Şahin, İlhan Ummak da yer alıyor.

Bu sezon ligde yenilgisi bulunmayan tek takım olan Elazığspor’un 13’ü Şaban Yıldırım, 14’ü Osman Özköylü olmak üzere ligde oynamış olduğu son 27 karşılaşmadan yenilgi almadığını görüyoruz.

İki Takım Arasındaki İstatistikler

Sakaryaspor ile Elazığpor arasındaki mücadeleye bakacak olur isek iki ekip 6’sı Bank Asya, 10'u 2. Lig olmak üzere resmi olarak 16 karşılaşmada karşı karşıya geldi ve Sakaryaspor'un Elazığspor'un 7 galibiyetine karşı 8 galibiyet ile üstünlüğü bulunuyor. Sadece 1 karşılaşmada beraberlik bozulmadı. 


Elazığ'da Oynanan Karşılaşmalar

Elazığ'da oynanan karşılaşmalara baktığımızda ise 2 galibiyet, 6 mağlubiyet aldığımız göze çarpıyor.


İki Takım Arasında Şimdiye Kadar Oynanan Karşılaşmalar

İki takım arasındaki oynanan karşılaşmalara tek tek baktığımızda iki takımında Sakaryaspor'un karnesinin daha iyi olduğu göze çarpıyor. İki takım arasında oynanan son 3 karşılaşmayı da Sakaryaspor’un kazandığını ve bu 3 karşılaşmada 7 gol atarken kalesinde hiç gol görmediğini görüyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder